Rekrytering Helsingfors

Addilon är ett ledande rekryteringsföretag i Helsingfors. Vi är specialiserade att rekrytera chefer och specialister inom funktionerna:

Vårt fokus ligger inom följande branscher:

Vi har också ett stort fokus på Bemanning inom Lager & Logistik.

Genom vår kunskap om kandidatmarknaden, passion för kundens affärer och smart arbete identifierar och attraherar vi stjärnorna i svenskt näringsliv.

Vi drivs av att skapa förutsättningar för våra kunder att nå långsiktig tillväxt genom högpresterande individer. Merparten av våra uppdrag kommer från långvariga kunder och deras rekommendationer.

Vårt breda kontaktnät i Helsingfors och vår researchkapacitet ger oss möjligheten att leverera toppkandidater i varje rekrytering. Vid annonserad rekrytering av kan vi erbjuda marknadens bästa exponering i digitala och sociala medier.

Våra kunder är vana att ställa höga krav på sin rekryteringspartner och dessa lever vi upp till genom våra värderingar. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Välkommen till Addilon – Rekrytering Helsingfors!

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Rekrytering Helsingfors så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på +358 44 796 00 69.

4 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Rekryteringsföretag Helsingfors

Besöksadress: Mannerheiminaukio 1, Helsingfors, Finland

Telefon: +46 (0)10 207 01 50

rekrytering helsingfors