Syfte

Addilon transformerar karriärer och bygger framgångsrika företag.

Värderingar

Värdeskapande
Vi skapar värde genom att förse våra uppdragsgivare med högpresterande medarbetare. Detta bidrar till att få våra kunder nå bättre resultat än sina konkurrenter.

Professionalism
Professionalism är en självklarhet i relationen med oss, både som kund och som medarbetare. Vi är ödmjuka och agerar med moralisk och intellektuell integritet.  Vi bemöter alla med respekt, håller vad vi lovar, stöttar våra kollegor och uppskattar mångfald. Varje person är viktig och vi strävar efter att erbjuda de mest utvecklande karriärvägarna för våra medarbetare.

Integritet
Vårt rykte hänger på vår förmåga att uppträda med integritet, öppenhet och ärlighet i våra dagliga kontakter med kollegor, uppdragsgivare och partners.

Hållbarhet
Som rådgivare och konsulter har vi stora möjligheter, och därigenom ett ansvar, att påverka utvecklingen genom att välja vilka kunder och partners vi samarbetar med. Vi är fast beslutna om att, genom aktiva handlingar och val,  bidra till ett hållbart samhälle, såväl lokal som globalt.

Innovation
Vi bevakar trender och skapar innovativa lösningar som gagnar våra kunder och kandidater. Vi välkomnar förändring och innovativa lösningar och är fast beslutna att hålla högsta klass på vårt arbete. 

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för rekrytering eller bemanning så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50.

3 + 4 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.