Hittelön Bemanningsuppdrag

Addilon har som mål att bli Sveriges mest attraktiva bemanningsföretag. För att nå dit ska vi göra vår del i arbetet genom att arbeta med attraktiva och seriösa företag där vi anställer de bästa medarbetarna för varje uppdrag. Det är här du kommer in i bilden – Hittelön Bemanningsuppdrag

Varför Addilon?

1. Marknadsmässig lön
Våra konsulter är vår viktigaste resurs. De ska självklart ha en marknadsmässig lön som avspeglar prestation.

2. Bästa arbetskläderna
Vi samarbetar med de bästa leverantörerna inom arbetskläder. Våra konsulter får ändamålsenliga arbetskläder av högsta kvalitet.

3. Generöst friskvårdsbidrag
Våra medarbetare ska kunna prestera och må bra både på arbetet men också på fritiden, får de självklart en av marknadens högsta friskvårdsbidrag.

4. Närhet till uppdrag
Vi tycker att det är viktigt med balans i livet. Därför ska våra konsulter ha nära till sina uppdrag så att man har tid för familj och fritid.

5. Seriös arbetsgivare
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, Auktorisationen säkerställer att vi är ett seriöst bemanningsföretag i bemanningsbranschen och uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för såväl våra kunder som som medarbetare.

6. Professionell konsultchef
Våra konsultchefer har lång och gedigen erfarenhet inom såväl bransch som i rollen som konsultchef. Våra konsulter träffar sin konsultchef minst varannan vecka.

7. Utveckling
Vi strävar efter att ha en långsiktig relation med våra konsulter. Att få utvecklas i takt med uppdrag och ambition ser vi som en självklarhet våra konsulter bidrar till att göra våra uppdragsgivare framgångsrika.

8. Sunda värderingar
Addilons huvudsakliga syfte är – Transformerar karriärer, bygger framgångsrika företag. Våra värderingar är: Professionalism, Integritet, Hållbarhet, Innovation och Värdeskapande. Läs mer om våra värderingar här.

9. Gemenskap
Våra konsulter ska du känna att de är en del i ett vinnande team. Vi anordnar därför event, föreläsningar och andra aktiviteter där vi träffas utanför arbetet för att ha roligt tillsammans och samtidigt utvecklas.

10. Framtidens bemanningsföretag
Addilon kommer alltid att ligga i framkanten inom bemanningsbranschen där vi tar marknadsandelar från oseriösa bemanningsföretag. För att lyckas med detta vill vi ha med de bästa konsulterna på resan – att bli Sveriges mest attraktiva bemanningsföretag!

Vad ska jag göra nu?

Vi hoppas och tror att detta tilltalar dig? Tipsa oss om företag som har behov av bemanning eller behöver byta ut sitt befintliga bemanningsföretag i formuläret på denna sida. Hittelön Bemanningsuppdrag

Tipsa oss

0 + 2 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Frågor & Svar

5 000 kr/person och uppdrag.

Uppdraget måste ha en horisont om minst 6 månader

Addilon betalar ut hittelön som inkomst av tjänst och beloppet sätts in på ditt bankkonto.

Ja, men du måste kunna uppvisa en F-Skattsedel.

Vi drar av inkomstskatt och ser till att arbetsgivaravgifterna blir betalda. En hittelön på 10 000 kronor innebär att du får ungefär 7 000 kronor utbetalt på ditt konto.

Du kan välja om du vill vara anonym eller ej och fyller då inte i följande fält:

  • Ditt namn
  • Ditt telefonnummer
  • Din e-post

90 dagar efter att konsult påbörjat sitt uppdrag.

Vi arbetar strikt enligt de etiska riktlinjerna som gäller för rekryteringsbranschen.

Vi följer de etiska regler som är antagna av Sveriges Executive Search Konsulters Förening (ESK). Läs mer på följande länk.

hittelön bemanningsuppdrag