Byta bemanningsföretag

Addilon har som mål att bli Sveriges mest attraktiva bemanningsföretag. För att nå dit ska vi göra vår del i arbetet genom att arbeta med attraktiva och seriösa företag där vi anställer de bästa medarbetarna för varje uppdrag. Det är här du kommer in i bilden!

Vi stöter ofta på oseriösa bemanningsföretag där man utnyttjar sina konsulter. Det vill vi ändra på!

Att byta bemanningsföretag ska vara enkelt. Det enda du behöver göra är att läsa igenom argumenten nedan.

För att vara motiverad inom arbetslivet krävs det att grundläggande faktorer är uppfyllda, sk. hygienfaktorer. Dessa är fysisk miljö, lön, arbetsvillkor, arbetsledning och personalpolitik. Det är just på dessa punkter vi noterar att man ofta brister. För Addilon är dessa en självklarhet.

Att ta motivation till nästa nivå är det som gör Addilon unikt. Det gör vi genom att ge utvecklingsmöjligheter, ta ansvar, ha stimulerande arbetsuppgifter, få erkännande och möjlighet att lyckas.

Nedan har vi listat några argument till varför du ska byta bemanningsföretag och till just Addilon.

Varför byta bemanningsföretag?

1. Marknadsmässig lön
Som konsult är du vår viktigaste resurs. Då ska du självklart också ha en marknadsmässig lön som avspeglar marknaden och din prestation.

2. Bästa arbetskläderna
Vi samarbetar med de bästa leverantörerna inom arbetskläder. Du får ändamålsenliga arbetskläder av högsta kvalitet.

3. Generöst friskvårdsbidrag
För att du som medarbetare ska kunna prestera och må bra både på arbetet men också på fritiden, får du självklart en av marknadens högsta friskvårdsbidrag.

4. Närhet till uppdrag
Vi tycker att det är viktigt med balans i livet. Då ska du som konsult ha nära till ditt uppdrag så att du har tid för familj och fritid.

5. Seriös arbetsgivare
Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag, Auktorisationen säkerställer att vi är ett seriöst bemanningsföretag i bemanningsbranschen och uppfyller höga krav på affärsmässighet. Auktorisationen innebär också en trygghet för såväl våra kunder som för dig som medarbetare.

6. Professionell konsultchef
Våra konsultchefer har lång och gedigen erfarenhet inom såväl bransch som i rollen som konsultchef. Du träffar din konsultchef minst varannan vecka.

7. Utveckling
Vi strävar efter att ha en långsiktig relation med våra konsulter. Att få utvecklas i takt med uppdrag och ambition ser vi som en självklarhet då du bidrar till att göra våra uppdragsgivare framgångsrika.

8. Sunda värderingar
Addilons huvudsakliga syfte är – Transformerar karriärer, bygger framgångsrika företag. Våra värderingar är: Professionalism, Integritet, Hållbarhet, Innovation och Värdeskapande. Läs mer om våra värderingar här.

9. Gemenskap
Som konsult ska du känna att du är en del i ett vinnande team. Vi anordnar därför event, föreläsningar och andra aktiviteter där vi träffas utanför arbetet för att har roligt tillsammans och samtidigt utvecklas.

10. Framtidens bemanningsföretag
Addilon kommer alltid att ligga i framkanten inom bemanningsbranschen där vi tar marknadsandelar från oseriösa bemanningsföretag. För att lyckas med detta vill vi ha med dig på resan – att bli Sveriges mest attraktiva bemanningsföretag!

Vad ska jag göra nu?

Vi hoppas och tror att du gillar vad vi kan erbjuda dig genom att byta bemanningsföretag. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig snarast.

byta bemanningsföretag

Kontakta mig

7 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.