Varför Addilon?

Erfarenhet och kompetens

Våra konsulter har lång erfarenhet av rekrytering av specialister och ledande positioner inom teknik, försäljning, inköp och logistik. Därmed förstår vi våra kunder bättre och har lättare att välja rätt kandidater.

Långsiktig samarbetspartner

Vi strävar alltid efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och byggandet av framgångsrika företag. Merparten av våra uppdrag kommer från kunder vi samarbetat med under en lång tid och deras rekommendationer.

Effektiv process

För såväl våra kunder som kandidater är det viktigt med en effektiv och smidig rekryteringsprocess. Jämfört med traditionella rekryterings- och searchföretag, utvecklar Addilon ständigt processen och ligger steget före med innovationer och ny teknik.

Resultat & Värde

Vi är vana vid högt ställda förväntningar på att leverera resultat och mervärde. Detta gör vi genom att rekrytera högpresterande och motiverade medarbetare!

Vår affärsidé

Addilons affärsidé är att rekrytera rätt chefer och specialister som får företag att prestera bättre än sina konkurrenter genom att vara en lokal partner på en global marknad.

Specialistområden

Teknik
Försäljning
Inköp
Logistik

Offertförfrågan

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.