• utbildning lager logistik

Utbildning Lager & Logistik

Addilon är er samarbetspartner vid Utbildning Lager & Logistik.

Truckkort A
Låglyftande plocktruck, A1
Ledstaplare, A2
Låglyftande åktruck, A3
Låglyftare, A4

Truckkort B
Motviktstruck, B1
Höglyftande åkstaplare, B2
Motviktstruck, B3
Höglyftande plocktruck, B4
Smalgångstruck, B5
Fyrvägstruck, B6

Truckkort D
Drag- /flaktruck, D1
Terminaldragtruck, D2

Erbjudande

Vi erbjuder våra befintliga och blivande kunder truckutbildningar i yttersta toppklass.

Vi har egen personal med 25 års erfarenhet som genomför truckutbildningar inom alla klasser. Efter genomförd utbildning och godkänd examination får eleven ett utbildningsintyg utfärdat av  TYA.

Den praktiska utbildningen sker på plats hos er, medan den teoretiska delen kan genomföras både på plats hos er och i någon av våra trevliga lokaler.

Vi skräddarsyr självklart utbildningen efter ert önskemål!

Välkommen till Addilon – din partner inom Utbildning Lager & Logistik!

Varför Addilon?

Rätt personal

Oavsett om du behöver en konsult en kort period eller en hel avdelning på heltid en längre period, så är Addilon rätt partner för dig. Vi kommer tillsätter konsulter som motsvarar eller överträffar era förväntningar.

Rätt pris

Addilon håller alltid konkurrenskraftiga priser som matchar leveransen i respektive uppdrag. Som kund vet ni vad totalkostnaden blir oavsett om ni väljer bemanning eller entreprenad.

Rätt kompetens

Våra konsultchefer har lång och gedigen erfarenhet Lager & Logistik och är experter på att matcha rätt konsult till respektive uppdrag. Vi genomför också kontinuerlig kompetensutveckling så att våra konsulter alltid presterar maximalt.

Rätt förutsättingar

Vi attraherar medarbetare med rätt inställning och ger dem rätt förutsättningar för prestera maximalt. Det innebär marknadens bästa arbetskläder, generöst friskvårdsbidrag, utbildning etc.

Rätt värdringar

För att arbeta för Addilon krävs det att man delar våra värderingar – Värdeskapande, Professionalism, Integritet, Hållbarhet och Innovation. Vi samarbetar också enbart mer uppdragsgivare som har sunda värderingar för att säkerställa att våra konsulter trivs och har rätt förutsättningar.

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Utbildning Lager & Logistik så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50.

0 + 4 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Rekrytering

rekrytering lager logistik

Har ni behov av att rekrytera chefer eller specialister inom Logistik?

Vår gedigna process för Rekrytering Logistik säkerställer en djup förståelse för våra kunders situation och utmaningarna i den roll vi rekryterar till. Vi har ett strukturerat arbetssätt för att säkerställa att både uppdragsgivare och kandidater är nöjda. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Vi är representerade i SverigeFinlandDanmarkNorge och USA.

Bemanning

bemanning lager logistik

Bemanning är en effektiv lösning för många företag. Behovet av lagerarbetare varierar, det uppstår arbetstoppar eller vikariebehov. Då är bemanning en flexibel lösning för ditt företag.

Bemanning är mycket kostnadseffektivt då ni endast betalar för de faktiska arbetstimmar som ni har behov av och som genomförs. När du använder ett auktoriserat bemanningsföretag som Addilon tar vi hand om administrativa uppgifter som tidrapportering och lönebetalning, så att ni själv kan fokusera på företagets kärnverksamhet.

Entreprenad

entreprenad lager logistik

Söker du en helhetslösning för bemanning och drift av en del av ditt företag? Då är vår Addilons lösning inom Entreprenad lösningen!

Genom att anlita Addilon får du en partner som är specialist på att bemanna och driva lagerverksamhet. Vi tar enkelt över driften av en del av din verksamhet. Istället för timkostnad för personal betalar du för resultatet.

Ni outsourcar och har lokalen – vi sköter resten och genomför uppdragen professionellt.

utbildning lager logistik