• bemanning lager logistik

Bemanning Lager & Logistik

Addilon är er samarbetspartner vid Bemanning Lager & Logistik.

Addilon är en av landets snabbast växande aktörer inom bemannings- och rekryteringstjänster. Sedan starten 2010 haft vi haft en god tillväxt där allt arbete präglats av sunda värderingar och förmåga att anpassa oss till varje kunds unika behov.

Med professionella konsultchefer som har lång erfarenhet inom bemanning lager och logistik, en upparbetad arbetsbank, täcker vi in alla typer av lagerarbete.

En framgångsfaktor för vår bemanning inom lager och logistik är tillgången av lagerpersonal och vårt gedigna nätverk. När Addilon får en förfrågan kring bemanning, entreprenad eller utbildning inom lager, påbörjas arbetet direkt och säkrar en snabb tillsättning och genomförande.

Med stort kunnande och gedigen erfarenhet förstår Addilon betydelsen av att tillgodose varje kunds unika önskemål – allt ifrån en permanent bemanningslösning över en lång tidshorisont, till ett kortare bemanningsbehov under en begränsad period, entreprenadlösning eller genomförande av utbildning.

Tjänster

Vi erbjuder följande tjänster inom Bemanning Lager & Logistik:

  • Truckförare
  • Lagerpersonal
  • Orderplockare
  • Terminalarbetare
  • Administratörer
  • Speditörer
  • Maskinförare
  • Arbetsledare
  • Lagerchefer

Välkommen till Addilon – din partner inom Bemanning Lager & Logistik!

Varför Addilon?

Rätt personal

Oavsett om du behöver en konsult en kort period eller en hel avdelning på heltid en längre period, så är Addilon rätt partner för dig. Vi kommer tillsätter konsulter som motsvarar eller överträffar era förväntningar.

Rätt pris

Addilon håller alltid konkurrenskraftiga priser som matchar leveransen i respektive uppdrag. Som kund vet ni vad totalkostnaden blir oavsett om ni väljer bemanning eller entreprenad.

Rätt kompetens

Våra konsultchefer har lång och gedigen erfarenhet Lager & Logistik och är experter på att matcha rätt konsult till respektive uppdrag. Vi genomför också kontinuerlig kompetensutveckling så att våra konsulter alltid presterar maximalt.

Rätt förutsättingar

Vi attraherar medarbetare med rätt inställning och ger dem rätt förutsättningar för prestera maximalt. Det innebär marknadens bästa arbetskläder, generöst friskvårdsbidrag, utbildning etc.

Rätt värdringar

För att arbeta för Addilon krävs det att man delar våra värderingar – Värdeskapande, Professionalism, Integritet, Hållbarhet och Innovation. Vi samarbetar också enbart mer uppdragsgivare som har sunda värderingar för att säkerställa att våra konsulter trivs och har rätt förutsättningar.

Offert

Skicka in din förfrågan om offert för Lager & Logistik så kontaktar vi dig inom 8 timmar.

Du kan också ringa oss på 010 – 207 01 50.

5 + 1 = ?

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Rekrytering

rekrytering lager logistik

Har ni behov av att rekrytera chefer eller specialister inom Logistik?

Vår gedigna process för Rekrytering Logistik säkerställer en djup förståelse för våra kunders situation och utmaningarna i den roll vi rekryterar till. Vi har ett strukturerat arbetssätt för att säkerställa att både uppdragsgivare och kandidater är nöjda. Vi strävar efter att vara en långsiktig samarbetspartner i rekrytering och i byggandet av framgångsrika företag.

Vi är representerade i SverigeFinlandDanmarkNorge och USA.

Entreprenad

entreprenad lager logistik

Söker du en helhetslösning för bemanning och drift av en del av ditt företag? Då är vår Addilons lösning inom Entreprenad lösningen!

Genom att anlita Addilon får du en partner som är specialist på att bemanna och driva lagerverksamhet. Vi tar enkelt över driften av en del av din verksamhet. Istället för timkostnad för personal betalar du för resultatet.

Ni outsourcar och har lokalen – vi sköter resten och genomför uppdragen professionellt.

Utbildning

utbildning lager logistik

Vi erbjuder våra befintliga och blivande kunder truckutbildningar i yttersta toppklass.

Vi har egen personal med 25 års erfarenhet som genomför truckutbildningar i följande klasserna A, B och D.

Efter genomförd utbildning och godkänd examination får eleven ett utbildningsintyg utfärdat av  TYA.

Vi skräddarsyr självklart utbildningen efter ert önskemål!

bemanning lager logistik